Impressió

IMPRESSIÓ OFF-SET   IMPRESSIÓ DIGITAL
La impressió en offset es basa en el principi de repulsió entre l'aigua i el greix, de manera que la impressió és indirecta, mitjançant un coixí de cautxú i d'aquest al paper.
Les imatges estan separades en quatre colors amb diferents intensitats (cian, magenta, groc i negre) cosa que es coneix com a quadricromia. La combinació d'aquests colors proporciona una àmplia gamma de tonalitats que poden imprimir-se.

És més econòmic per a projectes de tirades altes i mitjanes. És un sistema més ràpid que el gravat en relleu o la flexografia, ja que hi ha menys temps de preparació de les planxes. Disposem d'un departament de pre-impressió amb CTP. Solucions per a impressió per als més exigents.

Si necessites impressió d'alt volum, amb tiratges superiors a 500 exemplars en el mínim temps i amb la màxima qualitat t'oferim el servei d'impressió offset. Vius colors, diversos papers, formes, tintes especials, etc ... Són només algunes de les opcions d'aquest sistema d'impressió, amb un resultat de màxima qualitat a un baix cost.

Dins d'impressió òffset pots trobar:
Revistes i Catàlegs
Tiratges grans o mitjans amb moltes opcions d'acabats, enquadernats i encunyats, plastificats i envernissats en qualsevol paper o cartolina.
Fullets:
Preus competitius en fullets díptics, tríptics, quadríptics, plegats en finestra, en acordió, en ziga-zaga, etc. L'opció més econòmica i eficaç per presentar la teva empresa en mailings, bustiada ...
Carpetes:
Impreses en cartolina d'alt gramatge, folding, pvc, d'anelles, amb solapa interna ... Ideal per portar documents, per a regal d'empresa en fires o congressos, per presentar productes o serveis ...
Papereria
Tots els documents impresciendibles a la teva empresa. Targetes personalitzades, tot tipus de sobres, primeres i segones fulles, factures, albarans, autocopiador, etiquetes per a CD-DVD, targetes ...
  La impressió digital és el sistema d'impressió que, a diferència dels convencionals, realitza la reproducció a partir d'arxius digitals procedents de l'ordinador i sense la utilització d'una forma impresa.
Utilitzem equips i sistemes digitals per a la gran majoria dels seus serveis d'impressió a causa dels grans avantatges d'aquesta tècnica a l'hora de realitzar tiratges curts, urgents o amb dades variables.
Li oferim serveis d'impressió empresarial ja que comptem amb equips d'impressió d'alt volum i tecnologia d'alta definició d'imatge, en blanc i negre o en color, i en entorn tant de PC com a MAC.

Metodologia d'impressió
Els arxius digitals es poden obtenir directament des de diferents suports de disseny electrònic, o ben digitalitzant suports físics com a textos, fotos i/o imatges en paper. Les imatges i els textos digitalitzats es projecten mitjançant làser sobre els dispositius pigmentats i es fixen al paper mitjançant pressió i calor.
La impressió digital no requereix, per tant, processos tradicionals com a filmació, pel·lícules o planxes.

Avantatges de la impressió digital
Alta qualitat, cada vegada més propera a l'offset.
Possibilitat de tiratges curts a un excel·lent preu unitari, al no requerir planxes ni altres mitjans tradicionals més costosos que allarguen els temps d'impressió.
Rapidesa d'impressió gairebé immediata, la qual cosa permet realitzar canvis d'última hora.
Impressió segons demanda i sense necessitat d'emmagatzemar material, evitant el risc que una comanda es quedi obsolet.
Personalització dels elements de cada tiratge.

 

Creació i Trademark S.L.

BARCELONA
Telf.: 93.840.22.77
Fax: 93.840.23.32
info@creacio.cat

Distribuïdor Oficial: